Zakelijk 2019-11-15T16:48:45+01:00

Zakelijk

Escaperoom De Berechting
De escaperoom is een gamefull experience waarbij je als team wordt opgesloten in een afgesloten gethematiseerde belevingskamer. Door middel van puzzels, raadsels en strategisch inzicht moet je ervoor zorgen binnen 60 minuten de uitgang te bereiken. Je zult met je team dus alles op alles moeten zetten om de missie te laten slagen. De uitdaging van de escaperoom biedt uw team een unieke ervaring om te reflecteren. Het biedt waardevolle inzichten in hoe jullie samenwerken en informatie uitwisselen. Het maakt communicatie- en leiderschapsstijlen zichtbaar, evenals de mate van vertrouwen en verbondenheid van het team. De escaperoom is uitermate geschikt en toepasbaar in een op maat gemaakt coachingstraject waarbij teamontwikkeling binnen uw organisatie zich naar een hoger niveau kan brengen.

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Wij nemen graag contact met u op. Vraag bij ons uw maatwerk aan.

Neem contact op

voor bedrijven/ondernemers

Als trainer of coach kan de escaperoom een zeer interessante tool zijn om meer inzicht te krijgen in het individueel- en samenwerkend vermogen van medewerkers van een organisatie. Daarnaast geeft het spel inzicht in hoe het team van medewerkers functioneert.

Bedrijfsuitje, teambuilding en teamanalyse
Of het nu om teamontwikkeling binnen de organisatie gaat, meer inzicht wil krijgen in het functioneren van een team. Escaperoom De Berechting reikt u hiervoor de handvatten aan.

Communicatie
Binnen de organisatie, en teams, is communicatie een allesbepalende factor voor succes. Daarom is het belangrijk dat u als trainer/coach een goed beeld krijgt van een situatie en de personen waarmee u werkt of gaat werken. De escaperoom werkt enorm verhelderend en biedt inzicht in de communicatie van het op dat moment spelende team. De teamleden die deze uitdaging aangaan, zullen zich namelijk zo laten leiden door hun natuurlijke/huidige rol, waarbij de spannende beleving én tijdsdruk die het team op de hielen zit, de perfecte situatie creëert.

Escaperoom observatie
Door middel van cameraobservatie kunt u de groep in de gaten houden. Op die manier komt u erachter hoe ieder zich gedraagt binnen de groep, of er mensen uitspringen die passen bij de karaktereigenschappen die het team in balans houden als bijvoorbeeld daadkrachtig optreden, inspirerend is , wie er stabiel is, de leidersrol op zich neemt, wie volgers zijn, wie er sociaal is. Waardoor je beter kan omlijnen hoe het team functioneert en waar je mee aan de slag wilt gaan. De escaperoom is leuk om te doen waardoor een plezierige en ongedwongen sfeer heerst. De beelden zijn achteraf ook te bekijken en te analyseren.

Escaperoom De Berechting
De escaperoom is een gameful experience waarbij je als team wordt opgesloten in een afgesloten gethematiseerde belevingskamer. Doormiddel van puzzels, raadsels en strategisch inzicht moet je ervoor zorgen binnen 60 minuten de uitgang te bereiken. Je zult met je team dus alles op alles moeten zetten om de missie te laten slagen.

voor trainers/coaches

Toegevoegde waarde voor de organisatie en voor trainer/coach
Een team is nog geen team omdat het zo genoemd wordt of als zodanig is samengesteld. Het bouwen van een succesvol team is uitdagend en cruciaal voor goede prestaties.

De uitdaging van de escaperoom biedt uw team een unieke ervaring om te reflecteren. Het biedt waardevolle inzichten in hoe jullie samenwerken en informatie uitwisselen. Het maakt communicatie- en leiderschapsstijlen zichtbaar, evenals de mate van vertrouwen en verbondenheid van het team. De escaperoom is uitermate geschikt en toepasbaar in een op maat gemaakt coaching traject waarbij teamontwikkeling binnen uw organisatie zich naar een hoger niveau kan brengen.

Inhuren coach
Heeft en zelf geen trainer of coach, maar wilt u wel gebruik maken van deze expertise? Geen probleem. Wij werken met verschillende trainers en coaches. Samen met u kijken we wie het beste past bij uw situatie.

U kunt denken aan:

  • Communicatie training
  • Managementtraining
  • Teamcoaching
  • Feedbacktraining
  • Disc trainingen en modules

Maatwerk
Heeft u zelf ideeën over de invulling? Wij doen er alles aan om de juiste invulling te vinden voor uw organisatie Neem daarom contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Arrangementen

De escaperoom bevindt zich in een prachtig oud pand met indrukwekkende historie. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en verwachten dat ook van de partijen waar wij mee samenwerken. Daarom werken we samen met Restaurant Reaydhuys dat op steenworp afstand van onze locatie verwijderd is. En zeg nou zelf, de verzorging van de innerlijke mens mag niet ontbreken bij zo’n spannende én enerverende activiteit! Hieronder vindt u een aantal opties die escaperoom De Berechting biedt. In overleg is veel mogelijk, dus neem gerust contact met ons op om te informeren naar andere mogelijkheden of uw eigen ideeën te bespreken.